Legater.info

Legater til videregående uddannelser.

TTS Legater Thanks To Scandinavia

Webside: https://thankstoscandinavia.org/

Beskrivelse

Thanks To Scandinavia, en fond stiftet af Victor Borge og Richard Netter, uddeler hvert år legater til unge danskere som ønsker at tage studieophold i USA, eller til unge amerikanere som ønsker at tage studieophold i Scandinavien. Uddelingerne sker gennem Rebild Scholarship Fund Honoring Sanna and Victor Borge, oprettet af Thanks To Scandinavia i 2001.

For at komme i betragtning til et legat, skal Rebildselskabets sekretariat modtage en ansøgning som oplyser om studie, optagelsesstatus, studiested, budget etc. For at komme i betragtning, skal man være medlem af Rebildselskabet - se mere om medlemskaber under Join Rebild. Ansøgningsfristen er 1. maj.

Legat uddelingen finder sted den 4. juli på scenen i Rebild Bakker ved Rebildfesten, og der tildeles typisk legater til tre unge studerende hvert år. Yderligere information om legaterne kan Rebildselskabets sekretariat være behjælpelig med.

Rebildselskabet modtager ikke ansøgninger pr. E-mail.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at søge om økonomisk støtte fra en af Rebild Fondene, så send os et brev med følgende oplysninger:

  • Personlige oplysninger (navn, adresse og anden kontaktoplysning).
  • En kort biografi (beskrivelse af dig selv).
  • En beskrivelse af din uddannelse.
  • Dokumentation på optagelse på en højere læreanstalt i det land, hvor du ønsker at studere.
  • Et budget.
  • Ansøgning om TTS legat SKAL udarbejdes på engelsk.

Har du rettelser til dette legat? Klik her!

Skriv til info@legater.info